ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στο cocktail party της Blue Air

Σε ένα υπέροχο κοκτέιλ πάρτι με show φωτιάς προσφέροντας μια υπέροχη βραδιά, η αεροπορική εταιρεία Blue Air σε συνεργασία με την εταιρεία Orthodoxou Aνiation Ltd αποφάσισαν να γιορτάσουν την μέχρι σήμερα καλή συνεργασία τους στην Κύπρο με τους Tour Operators & Traνel Agents, αλλά και να ανακοινώσουν τα νέα σχέδια της αεροπορικής εταιρείας για το 2018.  

Η εκδήλωση έγινε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο Chateau Status, στη Λευκωσία εν παρουσία επαγγελματιών και συνεργατών του χώρου.Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Orthodoxou Aviation κ. Αντώνη Ορθοδόξου, τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη και παρουσίαση από τον Αντιπρόσωπο του αεροδρομίου του Λονδίνου (Λούτον) κ. SimonHarley και τον Εμπορικό Διευθυντή της BlueAir κ. Tudor Constantinescu.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της BlueAir, κος Tudor Constantinescu δήλωσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η BlueAirείναι ο πρώτος πελάτης της 737 MAX στη Ρουμανία.  Τα 737 MAX είναι ιδανικά για την Blue Air και την αγορά που εξυπηρετεί, αυξάνοντας τα έσοδα της, με βελτιωμένη λειτουργική αποδοτικότητα".

Ο κ. Constantinescu, στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην νέα ιστοσελίδα της αερογραμμής και την εύκολη πλοήγηση της καθιστώντας ευχάριστη την παραμονή του χρήστη στην πλατφόρμα.  Ανακοίνωσε επίσης, τη δυνατότατη επιλογής από 3 διαφορετικές κατηγορίες αγοράς εισιτήριων, οι οποίες επιτρέπουν την προσαρμογή της πτήσης αναλόγως προτιμήσεων.  Τέλος, ο κ. TudorConstantinescu, στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην άψογη συνεργασία που διατηρεί η BlueAir με την Orthodoxou Aviation Ltd, την HermesAirports και την Κυπριακή κυβέρνηση.

Με τη σειρά του, ο αντιπρόσωπος του αεροδρομίου του Λονδίνου (Λούτον) κος. SimonHarley, μίλησε για την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Λούτον, την γεωγραφική του θέση και τις επιλογές σε υπάρχουσες συγκοινωνίες, συνθήκες οι οποίες ευνοούν την Κυπριακή κοινότητα στο Λονδίνο.  Συμπληρώνοντας, ο κ. Constantinescu ανάφερε πως η εταιρεία θα αυξήσει τις γραμμές προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου – Λούτον αρχίζοντας από τον προσεχή Απρίλη και μέσω της απευθείας γραμμής από Λάρνακα αλλά και μέσω ενδιάμεσης στάσης από το Βουκουρέστι.

Καταλήγοντας, ενημέρωσε επίσης για αύξηση πτήσεων για Αθήνα από 14 ανά βδομάδα σε 16, επιβεβαιώνοντας την σταθερή ανάπτυξη της αερογραμμής.

Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κος. Μάριο Δημητριάδης, ευχαρίστησε την Blue Air που είναι και αυτή ένας πυλώνας στήριξης για την συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση