ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Στις 18 Δεκεμβρίου οι δημοτικές εκλογές

Προκηρύχθηκαν τελικά κανονικά οι γενικές δημοτικές και κοινοτικές εκλογές και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών των σχολικών εφορειών, οι οποίες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση νομοσχεδίου από πλευρά Υπουργείο Εσωτερικών για αναβολή των εκλογών προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο ωστόσο αποσύρθηκε καθώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος από τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Ο Σωκράτης Χάσικος, κατέθεσε μόλις χθες δεύτερη πρόταση για διενέργεια εκλογών τα αποτελέσματα των οποίων θα έχουν ισχύ μόλις για δυόμιση χρόνια, ωστόσο η οποία ωστόσο ακολούθησε για τον ίδιο λόγο, τον ίδιο δρόμο με την προηγούμενη προσπάθεια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Έτσι λοιπόν, τα σχετικά Διατάγματα του Υπουργού Εσωτερικών δημοσιεύτηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ενώ με ανάλογες δημοσιεύσεις έχουν διοριστεί οι Γενικός Έφορος Εκλογών και Έφοροι Εκλογής κατά εκλογική περιφέρεια και βοηθοί τους.

Έχουν επίσης εκδοθεί εντάλματα εκλογής προς τους Εφόρους Εκλογής, βάσει των οποίων η υποβολή υποψηφιοτήτων για τους δήμους θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου και για τις κοινότητες στις 21 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση