ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στην Ιρλανδία ο Trump για πρώτη φορά ως πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Donald Trump έφθασε σήμερα το απόγευμα στην Ιρλανδία για πρώτη φορά ως πρόεδρος των ΗΠΑ για έναν χαμηλών τόνων σταθμό σε ένα από τα θέρετρα για γκολφ που διαθέτει και για μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ.

Εξαιτίας της επίσκεψης οργανώνονται κινητοποιήσεις . Πιο συγκεκριμένα, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Σάνον της δυτικής Ιρλανδίας, όπου προσγειώθηκε το αεροσκάφος του 45ου προέδρου των ΗΠΑ μετά την επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στη Βρετανία.

Ο πρωθυπουργός Βαράντκαρ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο Σάνον όπου ένας χώρος έχει διαμορφωθεί κοντά στο αεροδρόμιο για όσο διαρκεί η επίσκεψη.

Ο Trump θα έχει σύντομη συνάντηση με τον ηγέτη της Ιρλανδίας, με το Brexit, τη μετανάστευση, την αμερικανική υποστήριξη στη Βόρεια Ιρλανδία και το εμπόριο να περιλαμβάνονται στην ατζέντα των συνομιλιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλευτής των Εργατικών Τζαν Ο' Σάλιβαν μίλησε για το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτυρηθούν κατά της επίσκεψης Trump.

Μιλώντας στο εθνικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTE σήμερα η Ο΄Σάλιβαν είπε ότι η επίσκεψη Τραμπ δίνει στους Ιρλανδούς μια "ευκαιρία να είναι πολύ ξεκάθαροι στις θέσεις τους για θέματα όπως ο ρατσισμός και η κλιματική αλλαγή".

Στο Δουβλίνο μάλιστα οργανώνεται ολονυκτία έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, ενώ διαδηλώσεις προγραμματίζονται και σε άλλες πόλεις.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, ο Trump θα διανυκτερεύσει απόψε στο Ντούνμπεγκ στην Κομητεία Κλερ στο Trump International Golf Links and Hotel.

Στο πλευρό του βρίσκεται και η γυναίκα του, η οποία εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Κατά την άφιξή της στην Ιρλανδία επέλεξε με ένα υπέροχο παλτό The Row.

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από την Kathimerini.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση