ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Στην Αθήνα από Τρίτη απόγευμα βρίσκεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 21'

newsroom must

Στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, όπου τον υποδέχθηκε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, Νίκη Κεραμέως, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές.

Σήμερα, στις 11:45, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντηση Αναστασιάδης και Μητσοτάκης θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 12.30, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Ελληνίδα Πρόεδρο, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ στις 17:15 θα έχει διμερή συνάντηση με τον Ρώσο Πρωθυπουργό, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στις εκδηλώσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 18:15, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη Αναστασιάδη, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο κτήριο της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου εκτίθενται, ανάμεσα σε άλλα, έργα που σχετίζονται με τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί, στο Προεδρικό Μέγαρο, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τιμή των ηγετών κρατών που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κ. Αναστασιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο Κύπριος Πρόεδρος θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος. Αμέσως μετά την παρέλαση, τόσο η Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας όσο και οι προσκεκλημένοι ηγέτες κρατών, περιλαμβανομένου του Προέδρου Αναστασιάδη, θα προβούν σε σύντομες δηλώσεις.

Πηγή: kathimerini.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X