ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mιλά για τις αποβολές, πριν μείνει έγκυος στην πρώτη της κόρη

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ‘Καλύτερα δεν Γίνεται’ βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυσκολία να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, αλλά και στις αποβολές που είχε περάσει πριν να τα καταφέρει.

Αρχικά, αναφορικά με την πρωινή εκπομπή της, ‘Happy Day’, η ίδια σχολίασε ότι είναι μια περίοδος ανακατατάξεων, αλλά «εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων για αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη».

Στην συνέχεια εξομολογήθηκε τις αποβολές που είχε στο παρελθόν, λέγοντας «Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει».

Ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά για τέταρτη φορά, η ίδια είπε, «προς το παρόν προσπαθεί να επανέλθει η μέση και ο οργανισμός από το τρίτο. Δε λέω και όχι σε ένα τέταρτο παιδάκι».

Δείτε την συνέντευξή της στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X