ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στα δικαστήρια η Μαίρη Συνατσάκη

Δέσποινα Άσπρου

Η Μαίρη Συνατσάκη στα δικαστήρια. Στο άκουσμα αυτής της είδησης ξαφνιαστήκαμε όσο και εσύ. Δεν είναι όμως αυτό που φαντάστηκες. Η Μαίρη δεν έκανε τίποτα το κακό. Η γνωστή Ελληνίδα blogger βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες εξαιτίας ενός φανατικού θαυμαστή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ουκ ολίγοι διάσημοι αναφέρουν συχνά πως δέχονται ενοχλήσεις από επίμονους θαυμαστές. Αναμέσα τους και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πήρε την απόφαση να ζητήει τη βοήθεια της Δικαιοσύνης.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του Ελεύθερου Τύπου, η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλητικά μηνύματα από θαυμαστή της. Έτσι, κατέθεσε αίτηση για χορήγηση προσωρινής διαταγής στις 6 Νοεμβρίου η οποία έγινε δεκτή στις 12 Νοεμβρίου.

«Είναι περίεργος ο άνθρωπος. Τη φωτογραφίζει και της στέλνει “θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα”. Είναι ανατριχιαστικό. Στέλνει φωτογραφίες που πετάει φωτιές από τα μάτια με απειλητικά μηνύματα. Προσπαθούμε να μην είμαστε επιθετικοί, αλλά δεν πάει άλλο. Εχει τρομάξει η Μαίρη. Οταν του κοινοποιήθηκε το χαρτί από τα δικαστήρια, ρωτούσε “γιατί μου το κάνει αυτό η Μαίρη;” και λίγο αργότερα αναρωτιόταν αν θα τη δει στην περίπτωση που έρθει στα δικαστήρια. Ελπίζουμε με αυτή την κίνηση να καταλάβει ότι αυτά δεν είναι αστεία πράγματα», αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον της.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS