ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σοφία Καρβέλα: Η γιαγιά της αποκάλυψε το μυστικό της!

Εδώ και μέρες η είδηση πως η Σοφία Καρβέλα είναι έγκυος κάνει τον γύρο του διαδικτύου όμως κανένας από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.

Σιγήν ιχθύος τηρούσαν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, λογάριαζαν όμως χωρίς την μητέρα της Άννας, Σοφία. Χωρίς ενδοιασμό και με περιττό ενθουσιασμό η γιαγά Σοφία πρόδωσε το μυστικό της οικογένειας αποκαλύπτοντας on camera «ναι, ναι είναι έγκυος! Η Σοφία είναι σε ενδιαφέρουσα! Δεν πειράζει δεν είναι κακό

Η Σοφία Καρβέλα διανύει όπως όλα δείχνουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον καλό της Θανάση Πανουργιά αναμένουν την άφιξη του καρπού του έρωτά τους.

Μάλιστα ο ίδιος ο Θανάσης όταν του  ευχήθηκαν για τα ευχάριστα, δεν το αρνήθηκε και αρκέστηκε στο να πει «να είστε καλά!».  Όταν τον ρώτησαν αν έχει δώσει δαχτυλίδι στην αγαπημένη του, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει συμβεί και αυτό.

Τι απαντά όμως η Άννα Βίσση για την απουσία της κόρης της από την πρεμιέρα του έργου «Δαίμονες»; «Η Σοφούλα δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει γιατί είναι στην Αμερική. Θα ήθελα να πάνε όλα καλά πρώτα, και μετά θα τα πούμε! Είναι υπέρβαση της ευτυχίας πλέον!»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση