ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοβαρή η κατάσταση ηλικιωμένων από το Σωκράτειο

Ακόμα δύο εισαγωγές από το Μέλαθρο Ευγηρίας της Λεμεσού έγιναν στο Νοσοκομείο Αναφοράς την Τρίτη

Του Γιάννου Λύτρα

Ακόμα δύο άτομα εκ των ενοίκων του Σωκράτειου Μελάθρου Ευγηρίας στην Λεμεσό μεταφέρθηκαν την Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με την κατάσταση της υγείας τους να θεωρείται ήδη επιβαρυμένη εξ αιτίας άλλων νοσημάτων που προϋπήρχαν. Την ίδια ώρα, όπως ενημέρωσε από το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΚΥπΥ, οι υπόλοιποι ένοικοι παραμένουν στο ίδρυμα το οποίο έχει διαχωριστεί σε δύο ζώνες, ενώ έχει γίνει και επιστράτευση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, το οποίο θα τους νοσηλεύει μέσα από το Μέλαθρο. Παράλληλα, το εν λόγω ίδρυμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Νοσοκομείο Αναφοράς, για το ενδεχόμενο μεταφοράς περισσότερων ατόμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της «Κ», η κατάσταση της υγείας των ατόμων που εισήχθησαν την Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, είναι ήδη επιβαρυμένη, καθώς εξαιτίας του προχωρημένου της ηλικίας τους, αντιμετωπίζουν και άλλα νοσήματα. Λίγο μετά την εισαγωγή τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς, εξετάστηκαν από τους ιατρούς, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο ασθενών αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και καρδιολογικά σε συνδυασμό με συμπτωματολογία COVID-19. Του δεύτερου ασθενούς η κατάσταση είναι σταθερή.

Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένετο ότι θα δίνονταν πέντε εξιτήρια από το Νοσοκομείο Αναφοράς, με τους νοσηλευόμενους σε θαλάμους COVID-19 να ανέρχονται σε 29. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές δεν κινδυνεύει άμεσα οποιοσδήποτε από τους υφιστάμενους ασθενείς, ωστόσο με την εισαγωγή των ηλικιωμένων που προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό μέσα στο Σωκράτειο Μέλαθρο, η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από την μια στιγμή στην άλλη.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X