ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σκυλίσια ζωή σε beach bar

Στο νησί Ραμπ της Κροατίας ένα beach bar βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να προσελκύσει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, διοργανώνοντας διαγωνισμό κολύμβησης για τους ίδιους και τους σκύλους τους.

Περισσότεροι από δέκα ιδιοκτήτες σκύλων με τα κατοικίδιά τους πήδησαν χθες από ένα πλοίο που είχε αράξει περίπου 100 μέτρα στ΄ανοικτά του νησιού της Αδριατικής, κολύμπησαν μέχρι την ακτή και στη συνέχεια έτρεξαν προς το μπιτς μπαρ.

Η Ερβίνα Κρίσκοβιτς-Παχλίνα και ο σκύλος της Μπόνι ήρθαν πρώτοι, προς μεγάλη έκπληξη της ιδιοκτήτριας του κατοικίδιου. "Ο σκύλος μου λατρεύει το κολύμπι αλλά όταν είδα να παίρνουν τη θέση όλα αυτά τα σκυλιά που ήταν πολύ μεγαλύτερα από τον δικό μου και σε πολύ καλή φόρμα, πίστεψα ότι δεν είχε καμιά πιθανότητα. Αλλά στο τέλος, αποδείχτηκε ότι ήταν ο πιο γρήγορος από όλους", είπε.

Μετά την κολύμβηση, τα κατοικίδια αντιμετώπισαν μια ακόμη πρόκληση: κλήθηκαν να διαγωνιστούν για να αναδειχθεί ποιό θα μπορούσε να φάει πιο γρήγορα ένα ειδικό παγωτό από γάλα σόγιας και να πιεί ένα φλιτζάνι μπύρα χωρίς αλκοόλ παρασκευασμένη κατάλληλα ώστε να αρέσει στους σκύλους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X