ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σκηνοθέτησε έρανο έξω από κηδεία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 45χρονος κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι 32χρονος από τη Λάρνακα, με το πρόσχημα του εράνου, για χρηματοδότηση θεραπείας ατόμου στην Πάφο, μετέβη στην κηδεία συγγενικού του ατόμου στην Πύλα και κατάφερε να συλλέξει το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ.

Χθες το απόγευμα ο 32χρονος μετέβη στην οικία του 45χρονου όπου και συναντήθηκε μαζί του για να τον ενημερώσει αναφορικά με τις εισπράξεις που έκανε έξω από την εκκλησία κατά τη διάρκεια της κηδείας.
 
Ο 32χρονος παρουσίασε στον 45χρονο τα μπλοκ αποδείξεων στα οποία αναγραφόταν το ποσό των χρημάτων που παραλάμβανε από τους πιστούς. Ωστόσο, από τις αποδείξεις ο 45χρονος αντιλήφθηκε ότι ο 32χρονος είχε εισπράξει περισσότερα χρήματα απ’όσα αναγράφονταν στο μπλοκ.
 
Συγκεκριμένα ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 1.500 ευρώ ενώ στα μπλοκ αποδείξεων το ποσό φαίνεται να ανερχόταν στα 3.100 ευρώ.
 
Ο 45χρονος ζητήσει να μάθει κατά πόσον τα χρήματα που πήρε από τις εισφορές παραδόθηκαν στο άτομο για το οποίο προορίζονταν, προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία.
 
Ο 32χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς ότι θα κατέθετε τα χρήματα άλλη μέρα σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό και ότι έστειλε μεν τα χρήματα αλλά δεν είχε ξεκαθαρίσει το έμβασμα.
 
Ο 45χρονος αντιλήφθηκε ότι ο 32χρονος δεν είχε πρόθεση να παραδώσει τα χρήματα και μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου κατήγγειλε την υπόθεση.
 
Η Αστυνομία συνέλαβε τον 32χρονο για τα αδικήματα της κλοπής από αντιπρόσωπο και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ενώ σε έρευνα που έγινε παραλήφθηκαν μπλοκ αποδείξεων.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Έρανο  |  News  |  Must

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση