ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σκάνδαλο στο GNTM: Παίκτρια κατηγορείται πως μπήκε εξαιτίας του σύντροφού της και ιδού ποιος είναι

Δέσποινα Άσπρου

Οι κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι του GNTM συνεχίζονται χωρίς σταματημό, τα στρατόπεδα και οι συμμαχίες έχουν ήδη διαμορφωθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Και εκεί που περιμέναμε τίποτα να μην μας εκπλήσσει, να που κάτι έγινε και μας τράβηξε την προσοχή.

Η γνωστή «τριάδα της φωτιάς», Εύη, Μέγκι και Μικαέλα, αποτέλεσε και πάλι την αιτία του «κακού». Η Μικαέλλα, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (30/10) καθώς μιλούσε με τις άλλες δυο, ξεκίνησε να κουτσομπολεύει μια συμπαίκτριά τους και το... αγόρι της. Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μικαέλας, η Γαρυφαλλιά την είχε πλησιάσει και της είπε πως έμαθε ότι η δεύτερη ισχυρίζεται πως η πρώτη μπήκε στο παιχνίδι εξαιτίας του «γκόμενού» της.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μία από τις «μαγικές» σιγμές της Μικαέλας στο παιχνίδι: ««Εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε». Δεν έχω κονέ εγώ να μπω, που έχω κάνει κάποια πράγματα, που έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;».

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Γαρυφαλιάς;

Ποιος όμως είναι ο σύντροφος της 22χρονης Γαρυφαλλιάς; Όπως βλέπουμε από τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, ο ίδιος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκου και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, ο νεαρός είναι το δεξί χέρι και πολύ καλός φίλος του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Δείτε κοινά τους στιγμιότυπα:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση