ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Σκάνδαλο με την επίδειξη μόδας του B.Kωστέτσου στο Ηρώδειο ;

Φαίνεται πως ένα σκάνδαλο δημιουργείτε στην ελληνική μόδα αφού μετά από την απόφαση να δείξει ο την συλλογή τους το Ηρώδειο υπήρξαν αντιδράσεις. Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) έδωσαν «πράσινο φως» στα αιτήματα της εταιρείας «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΕΠΕ» έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο.

Οι εισηγήσεις της αρμόδιας Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Πόλης Αθηνών ήταν θετικές ως προς τα αιτήματα διευκρινίζοντας ότι «μπορεί να δίνεται κατά περίπτωση και όχι πολύ συχνά. Η ΕΦΑ Πόλης Αθηνών δήλωσε πώς θα εισηγείται τα αιτήματα, που δεν θα είναι μόνο επιδείξεις μόδας αλλά και άλλες εκδηλώσεις. Θα δούμε εξάλλου πώς θα είναι το αποτέλεσμα της δράσης», σημείωσε.

Εμπνευσμένοι από τον «Νάρκισσο» και την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Πολυξένη Κωστέτσου δημιούργησαν μια συλλογή με λουλούδια απλικαρισμένα σε θηλυκές δημιουργίες, γεωμετρικά σχέδια από αγγεία σε φορέματα αλλά και λεπτομέρειες από μαιάνδρους σε αθλητικές γραμμές, μπλούζες και σακάκια.

Αυτή, μάλιστα, είναι και η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χώρος δίνεται για επίδειξη μόδας και έφερε τις αντιδράσεις από του διοργανωτές του Athens Xclusive Week που δήλωσαν πως ζήτησαν και οι ίδιοι τον χώρο πολύ καιρό πριν και το αίτημα τους απορρίφθη αφήνοντας αιχμές για την ιδέα του σχεδιαστή κατα πόσο είναι κλεμμένη...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση