ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Σίσσυ Χρηστίδου: Μαμά για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης μιας και το όνειρό τους να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά γίνεται πραγματικότητα.

Τα ευχάριστα νέα φρόντισε να γνωστοποιήσει η ίδια η Σίσσυ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Είχαμε ένα όνειρο και βγήκε αληθινό, τώρα περιμένουμε δεύτερο μωρό». Το tweet της βέβαια συνοδεύτηκε και από μια φωτογραφία με ένα πελαργό που κουβαλά στο ράμφος του ένα μωρό.

Το δεύτερο μωρό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έρχεται στην καλύτερη περίοδο του ζευγαριού μιας και η μαμά δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα μπορεί να αφοσιωθεί στην εγκυμοσύνη αλλά και στο μωρό που θα έρθει στον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αμέσως μετά το tweet της Σίσσυς το Twitter πήρε φωτιά από τους celebrities φίλους της που της ευχήθηκαν τα καλύτερα. Ανάμεσά τους η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δούκισσα Νομικού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, Ευγενία Μανωλίδου και άλλοι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα σήμερα το πρωί ευχαρίστησε τους φίλους της για τις θερμές τους ευχές μέσω του Twitter γράφοντας τα εξής: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές και την θετική σας σκέψη!».

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καλύτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση