ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σήμερα η φιλανθρωπική εκδήλωση Φτιάξε το δικό σου παραμύθι

Σταύρη Φράγκου

270 προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό στερέωμα της Κύπρου και της Ελλάδας, κλήθηκαν να δημιουργήσουν, να μεταμορφώσουν και να δώσουν ζωή σε αντίστοιχα 270 πάνινες κούκλες Uthando -η πάνινη κούκλα στα αφρικανικά- και να φτιάξουν τη δική τους ξεχωριστή κούκλα, όπως τη φαντάζονται! Από πριγκίπισσα παραμυθιού, ιστορικό πρόσωπο, σούπερ ήρωα, μια προσωπικότητα που τους εμπνέει, ακόμα και το alter ego τους, με ό,τι υλικά, υφάσματα και χρώματα επιθυμούν. Οι επιλογές απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει θέληση, θετική ενέργεια και πολλή φαντασία.

Όλες οι κούκλες που δημιουργήθηκαν παρουσιάζονται σήμερα Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου και είναι προς πώληση σε μια μοναδική έκθεση ανοιχτή για όλο το κοινό, στο χώρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου.

Εκτός από την έκθεση του #mydollstory υπάρχει και ολοήμερο φιλανθρωπικό γιορτινό πάρτυ, για τους δημιουργούς αλλά και για όλο τον κόσμο, γονείς και παιδιά, μικρούς και μεγάλους.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη των αναγκών και του οράματος του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, στην Κύπρο και την Κένυα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X