ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βίκυ Καγιά

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Καγιά.

Η ευγενική φυσιογνωμία της showbiz που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα μέσα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Ο λόγος; Η καταδίκη του συζύγου της, Ηλία Κρασσά, για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Ευαγγελίας Μπάρλα.

Η Βίκυ, η οποία είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της έχει υποστεί ένα πλήγμα το οποίο και προσπαθεί να διαχειριστεί με διακριτικότητα. Τρανταχτό παράδειγμα μάλιστα είναι και η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες μετά την είδηση, η οποία δεν συνάδει με τα γεγονότα καθώς είναι χαμογελαστή και εμφανίζει την εικόνα που έχουμε όλοι συνηθίσει να βλέπουμε. Η ίδια προσπαθεί να στηρίξει τον σύζυγό της και αποζητά την θαλπωρή των δικών της αγαπημένων προσώπων σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την ζωή της.

Άλλωστε, η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως είναι μαχήτρια και πως οι δυσκολίες την κάνουν στο τέλος πιο δυνατή. Πρωταγωνίστρια, επίσης, σε όλο αυτό το συμβάν είναι και η μικρή Μπιάνκα στην οποία η Βίκυ προσπαθεί να μην μεταδόσει το άγχος και την αγωνία της καθώς βρίσκεται σε μια μικρή και τρυφερή ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly, η Βίκυ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Φαίνεται δυνατή μπροστά στον Ηλία και το παιδί όμως μόλις τα φώτα σβήσουν και πάνε όλοι για ύπνο βυθίζεται στις σκέψεις της και είναι μελαγχολική.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X