ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σοκάρει η υπόθεση με την ηθοποιό που στρατολογούσε γυναίκες σαν σεξουαλικές σκλάβες

Σε 3 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η ηθοποιός

newsroom must

Η Allison Mack, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά ''Smallville'' καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Brooklyn σε φυλάκιση τριών ετών για τον ρόλο της στην σέκτα DOS, όπου στρατολογούσαν γυναίκες και τις έπειθαν να λειτουργούν σαν σκλάβες του σεξ. Η DOS ήταν μια οργάνωση - πυραμίδα που είχε ιδρύσει ο ''γκουρού'' Keith Raniere. 

H ποινή της 38χρονης Mack ήταν μειωμένη αφού συνεργάστηκε με τις Αρχές, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της αίρεσης και τη δράση του Raniere, αποκαλύπτοντας πως ο ''γκουρού'' προέτρεπε τις συνεργάτιδές του να στρατολογούν άλλες γυναίκες και να τις διατάζουν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Έδωσε επίσης μια ηχογραφημένη συνομιλία τους, όπου της εξηγούσε πως θα έπρεπε οι γυναίκες να μαρκάρονται κατά τη διάρκεια μιας τελετής που γραφόταν σε βίντεο, και παρέτρυνε την ηθοποιό να συζητά με τις γυναίκες έτσι ώστε να τους δημιουργεί την εντύπωση πως ό,τι κάνουν το κάνουν με την θέληση τους. 

Ο Raniere καταδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε κάθειρξη 120 ετών ενώ η Mack με δράκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και την οικογένεια της, λέγοντας πως το να βγει από την αίρεση αυτή ήταν η δυσκολότερη εμπειρία της ζωής της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
allison mack  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X