ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Σάκης Ρουβάς: Τον αποθέωσαν!

Το Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο στη χθεσινή πρώτη γενική πρόβα της παράστασης «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Η παρουσία του Σάκη Ρουβά στο ρόλο του Διόνυσου προσέλκυσε 5000 άτομα που έτρεξαν να τον απολαύσουν στην Επίδαυρο.

Με τη συμμετοχή του στην παράσταση ο καλλιτέχνης είδε ένα μεγάλο του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος καλλιτέχνης του κόσμου σήμερα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί είμαι δίπλα σε τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες», δήλωσε λίγο μετά το τέλος της παράστασης.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Λιγνάδης που πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση, παρέα με την  σπουδαία Ρούλα Πατεράκη, τον Γιάννη Καρατζογιάννη και τον Δημήτρη Πασσά.

Το κοινό τους χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα κατά την υπόκλιση δικαιώνοντας τους για την προσπάθεια που έκαναν επί σκηνής.

Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς, ήταν το γεγονός πως η παράσταση διεκόπη πολλές φορές από τις επευφημίες του κοινού. Πανικό προκάλεσε επίσης η στιγμή που ο Σάκης εμφανίζεται ημίγυμνος στη σκηνή, αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο σώμα του.

«Χθες έζησα μια μαγική εμπειρία. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη. Σας ευχαριστώ!» έγραψε στο Facebook, την επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση