ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Σ. Κωνσταντίνου: ''Με τον Ηλία Ψινάκη βίωνα στρατιωτικούς νόμους''

Για τα πρώτα ''σκληρά'' χρόνια της καριέρας του δίπλα στον απόλυτο μάνατζερ Ηλία Ψινάκη μιλάει για πρώτη φορά ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Ο λαϊκός ερμηνευτής που έχει συνεργαστεί με δυνατά ονόματα της ελληνικής showbiz ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του στο must.com.cy και μιλάει για τα… απαγορευτικά που είχε από τον Ηλία Ψινάκη, για τους… στρατιωτικούς νόμους που βίωσε δίπλα του αλλά και τα θετικά που κέρδισε από την συνεργασία του με τον δαιμόνιο μάνατζερ.

Σταύρο, πρόσφατα είχες μιλήσει για τα πρώτα σου βήματα στην Ελλάδα όταν μάνατζερ σου ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Παρ' όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που έλαβες από αυτόν, μίλησες και για κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισες αφού ήσουν ''φυλακισμένος'' σε ένα διαμέρισμα....

Ναι, όντως. Στα πρώτα τρία χρόνια πορείας μου στον χώρο της δισκογραφίας, της μουσικής και του καλλιτεχνικού στερεώματος είχα μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη! Δεν το κρύβω ότι είχα να κάνω με έναν άκρως επαγγελματία και έμαθα πολλά από αυτόν. Ήμουνα σε μια νεανική ηλικία που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ακολουθώ τον απόλυτο manager, χωρίς καν να εκφέρω άποψη!
Ο Ηλίας είναι ένας από τους πιο ευφυέστατους ανθρώπους που γνώρισα στα 10 χρόνια πορείας μου. Ήταν και θα είναι σταθμός στην επαγγελματική μου καριέρα! Βέβαια ο δικός μου χαρακτήρας δεν άντεχε πολλά από αυτά που μου ζητούσε να τηρήσω! Όπως για παράδειγμα να μένω στην Γλυφάδα σε διαμέρισμα δίπλα ακριβώς από πολύ γνωστές καφετέριες και μου απαγόρευσε να πηγαίνω. Συγκεκριμένα είχα πάει για καφέ ένα απόγευμα, το έμαθε και αμέσως χτύπησε το τηλέφωνό μου και άκουσα τον εξάψαλμο ''Ο κόσμος πρέπει να σε βλέπει στο μαγαζί σου και στην πίστα και όχι στις καφετέριες''. Τότε δούλευα πέντε νύχτες την εβδομάδα στο Posidonio με τον Νίκο Βέρτη. Έφυγα αμέσως από την καφετέρια, πήγα στο σπίτι μου και βούρκωσα. Έλεγα από μέσα μου γιατί να χάνω τα όμορφα της καθημερινότητας μου για την δόξα. Είχα πιστέψει ότι έτσι είναι... Τώρα βέβαια που ενεργώ πλέον όπως εγώ αισθάνομαι, αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι είμαι καθημερινά και στις καφετέριες και στα εστιατόρια και σε όλους τους κοινούς χώρους ψυχαγωγίας αλλά και στο μαγαζί που δουλεύω! Ζω τα πάντα με ευχαρίστηση και νιώθω πανέμορφα. Άλλαξαν έτσι κι αλλιώς οι εποχές και ζούμε στην εποχή της απλότητας που ο καλλιτέχνης είναι δίπλα και γίνεται ένα με τον κόσμο. Αυτό ταιριάζει άλλωστε και με το χαρακτήρα μου.

Ποια ήταν δηλαδή τα ''απαγορευτικά'' που είχες από τον Ηλία τον τότε καιρό...

Μερικά από τα απαγορευτικά που αυτή τη στιγμή θυμάμαι ήταν:
Να μην κυκλοφορώ άσκοπα σε δημόσιους χώρους εκτός αν είμαι μαζί του ή με κάποιον από τους συνεργάτες του.
Να μην κάνω σχέση και να την εκθέτω δημόσια.
Να μην μιλάω ποτέ και για κανέναν λόγο για επαγγελματικά θέματα που με αφορούν με κανέναν.
Να μην πίνω και να καπνίζω
Να μην έχω επαφή με τις τραγουδίστριες που συνεργάζομαι γιατί θα με φέρουν σε δύσκολη θέση.
Να μην εκφράζομαι σχεδόν καθόλου σε συνεντεύξεις μου, να είμαι μονολεκτικός και σύντομος.

Υπήρξε στιγμή που ήθελες να κάνεις το μπαμ ή έκανες υπομονή;

Παρόλο που ο στρατός δεν μου άρεσε ποτέ, έστω κι αν τον υπηρέτησα, έμαθα στην ζωή μου να είμαι ''στρατιώτης'' και ειδικά στην δουλειά μου ειδικά όταν είχα να κάνει με σοβαρούς επαγγελματίες. Με τον Ηλία βίωνα στρατιωτικούς νόμους καριέρας. Ο Ηλίας μπορεί να είναι αυστηρός, κάθετος και απόλυτος αλλά έχει στήσει μεγάλες καριέρες. Ναι, μπορεί σε αρκετά θέματα ο χαρακτήρας μας να μην ταίριαζε και συγκεκριμένα η δική μου απλότητα με τον αυστηρό επαγγελματισμό του ως προς το στήσιμο του μύθου του καλλιτέχνη. Δεν είμαι από τα άτομα που κάνουν μπαμ εύκολα. Σκέφτομαι, ζυγίζω κάποια πράγματα και αν μέσα μου πιέζομαι απλά βρίσκω ήρεμο τρόπο και σταματάω την οποιαδήποτε συνεργασία. Όπως και το έκανα και με τον Ηλία πολύ φιλικά όταν πλέον πίστεψα στα δικά μου θέλω!

Τα θετικά που έχεις κερδίσει από τη συνεργασία σου με τον Ηλία Ψινάκη;

Τα θετικά που έχω κερδίσει από τον Ηλία η αλήθεια είναι πολλά. Έχω μάθει τι σημαίνει συνέπεια και επαγγελματισμός. Έχω μάθει να ελίσσομαι στα προβλήματα και στις δυσκολίες. Έχω κλέψει με την καλή έννοια τον τρόπο που ασχολείται με το marketing και τους έξυπνους τρόπους προβολής κάποιου θέματος. Έχω μάθει από τον Ηλία να είμαι κάθετος και αυστηρός όταν θα πρέπει να προστατεύσω το όνομα μου. Έχω αγαπήσει τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ του και αυτά τα δύο τα κράτησα κι εγώ στην ζωή μου. Με έχει μάθει να μην ανοίγομαι εύκολα αλλά να ανοίγομαι όταν πραγματικά κάποιος αξίζει το είναι μου γιατί στον χώρο μας υπάρχουν πολλές λυκοφιλίες. Και τέλος έχω μάθει από τον Ηλία ότι για να πετύχεις κάτι χρειάζεται μεγάλη υπομονή και απέραντη επιμονή καθώς επίσης ότι με τα ΟΧΙ τοκίζεις την επιτυχία της καριέρας σου.

Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα βρίσκεσαι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Secret Stage Live στη Λευκωσία... Πόσο διαφέρει η Κύπρος από τη Ελλάδα σε θέμα διασκέδασης

Η διασκέδαση πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με την πόλη ή την χώρα που βρίσκεσαι. Έχω δουλέψει και στα καλύτερα μαγαζιά της Ελλάδας και στο εξωτερικό και στο νησί μου. Ο κόσμος παντού έχει ένα κοινό. Θέλει να είσαι αυθεντικός και να τον διασκεδάσεις με όρεξη και κέφι. Γι' αυτό και όλοι μας στο Secret Live Stage λειτουργούμε έτσι. Ο κόσμος πρέπει να περνάει καλά. Σίγουρα έχουμε φέρει προδιαγραφές αθηναϊκής πίστας στο μαγαζί μας για τον λόγο ότι η Αθήνα είναι η γενέτειρα της νυχτερινής πίστας και διασκέδασης. Η αγάπη που εισπράττω στην Κύπρο με σκλαβώνει και χαίρομαι αφάνταστα γι αυτό. Ο Θεός να μας έχει καλά να μας δίνει υγεία για να χαιρόμαστε τις στιγμές μας με τους συνανθρώπους μας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση