ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Rona Nishliu: Πρώτη φορά στην Κύπρο η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision

Το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έχει φορέσει τα καλά του και ετοιμάζεται οσονούπω να υποδεχθεί τον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο ειδικά διαμορφωμένο στάδιο, Crystal Hall.

Οι αποστολές των 42 χωρών ετοιμάζονται και αυτές για το μεγάλο μουσικό ταξίδι, ώστε να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο μοναδική εμπειρία στις 22, 24 και 26 Μαΐου. Στο πλαίσιο του promo tour της, η Αλβανίδα τραγουδίστρια Rona Nishliu έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη 24 Απριλίου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον βοηθό αρχηγό της κυπριακής αποστολής Κλείτο Κλείτου, ο οποίος μας είπε: «Είναι όντως η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης από την Αλβανία έρχεται στο νησί μας. Οι σχέσεις μας με τη φετινή αλβανική αποστολή είναι πολύ καλές και φιλικές και υποστηρίζουν αρκετά τη δική μας συμμετοχή στο τραγούδι της Ήβης Αδάμου, «La la Love».

Σύμφωνα με τον γνωστό σκηνοθέτη του ΡΙΚ, η Rona Nishliu θα φτάσει στο νησί μας τη Δευτέρα 23 Απριλίου και θα φύγει το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κύπρο θα συναντηθεί με το επίσημο Fan Club της Eurovision, τον ΟΓΑΕ Κύπρου, θα δώσει συνεντεύξεις, ενώ θα είναι καλεσμένη και στην εκπομπή της Γαβριέλλας στο ΡΙΚ, την Τρίτη το πρωί.

H Rona Nishliu εκπροσωπεί την Αλβανία φέτος στην Eurovision με την μπαλάντα, «Suus».  

Δείτε το video clip του τραγουδιού «Suus» της Rona Nishliu για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Rona Nishliu  |  Eurovision  |  Gossip  |  Celebs  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση