ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

ΡΙΚ:Ποιος μίλησε για ένσταση στην Eurovision;

Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ημέρες γύρω από την υποτιθέμενη ένσταση του ΡΙΚ για τη βαθμολογία στην Eurovision. Αιτία λέγεται πως ήταν δύο περιστατικά.

Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός πως η Κύπρος δεν πήρε ούτε ένα βαθμό από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη στιγμή που Κύπριοι που διαμένουν στην Αγγλία παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν. Από την άλλη, οι πληροφορίες λένε ότι οι μηδενικοί βαθμοί από τη Βουλγαρία έβαλαν τους διοργανωτές σε σκέψεις μιας εκεί έγινε το κυρίως promotion του τραγουδιού. Τέλος, ανεξήγητο παραμένει το γεγονός πως ενώ η κριτική επιτροπή της Κύπρου δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν, η φιλοξενούμενη χώρα πήρε οκτώ βαθμούς από εμάς.

Όλα αυτά ήταν μέχρι τώρα φήμες, τις οποίες διέψευσε ο βοηθός αποστολής της κυπριακής αποστολής στον 57ο Διαγωνισμό της Eurovision, Κλείτος Κλείτου. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μαζί του δήλωσε πως «Σχετική ανακοίνωση από το ΡΙΚ δεν υπάρχει. Είναι αστεία πράγματα αυτά. Δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα για να γίνει ένσταση, πέραν από ένα- δυο παράπονα από κάποια άτομα». Τις φήμες πάντως ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε η Ήβη Αδάμου ως καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωϊνό μου», τονίζοντας πως «Το κανάλι είναι που αποφασίζει!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση