ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

R Kelly: Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε για κακοποίηση παιδιών και γυναικών

Σχετίζεται με δίκτυο που εκμεταλλευόταν αγόρια, κορίτσια και γυναίκες

Ο τραγουδιστής του είδους R&B, R Kelly καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών διότι θεωρείται υπέυθυνος εκμετάλλευσης ανήλικων αγοριών, κοριτσιών και γυναικών. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα ενώ πέρυσι στη δίκη του υπήρξαν 45 διαφορετικοί μάρτυρες που υπέβαλαν κατάθεση εναντίον του. 

Η ποινή ανακοινώθηκε από την δικαστή Anna Donelly η οποία πέντε χρόνια πριν ήταν αντίθετη στην απόφαση του Donald Trump για απαγόρευση εισόδου σε πρόσφυγες στη χώρα. Οι συνήγοροι του καλλιτέχνη είχαν υποβάλει αίτημα για νέα δίκη που όμως δεν εισακούσθη κι έτσι η κάθειρξη ήταν πλέον γεγονός και μονόδρομος. 

Οι κατηγορίες αυτές ήταν λόγια που κυκλοφορούσαν γύρω από τη φήμη του 55χρονου τραγουδιστή αλλά δεν είχαν επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα μέχρι το τελευταίο διάστημα. Είχαν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά και έμπαιναν σε εφαρμογή τα τελευταία 25 χρόνια. 

Πίσω στο 2008, ο καλλιτέχνης είχε κατηγορηθεί για παιδική πορνογραφία για την οποία όμως είχε αθωωθεί ενώ 11 χρόνια αργότερα, το 2019 συνελήφθη ξανά και κατηγορήθηκε για παρακίνηση δικτύου με ανυπεράσπιστα αγόρια, κορίτσια και ανυπεράσπιστες γυναίκες. 

Παράλληλα, σοκαριστικό είναι και το γεγονός ότι οι άνθρωποι που δούλευαν για τον ίδιο ήταν υπεύθυνοι να του βρίσκουν ανήλικα κορίτσια για να συνευρεθούν σεξουαλικά μαζί του κάτι που συνέβαινε ήδη από το 1999. Τα θύματά του δεν μπορούσαν να βγουν έξω, ούτε καν στην τουαλέτα χωρίς την άδειά του ενώ έπρεπε να τον αποκαλούν «μπαμπά». Ο ίδιος είχε και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, κάτι που δεν τους αποκάλυψε ποτέ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση