ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πώς θα περάσουν οι Κύπριοι celebrities το τριήμερο

Οι Κύπριοι celebrities άφησαν για λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας και ετοίμασαν τις αποσκευές τους ενόψει του τριημέρου. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί τους και σας μεταφέρουμε τον προορισμό τους.  

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: «Το τριήμερο του καρναβαλιού θα το περάσουμε μαζί με την Μιράντα στη Λεμεσό. Τόσα χρόνια που είμαι στην Κύπρο αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Η γυναίκα μου είναι από την Λεμεσό και δεν μπορούσε να λείψει από την πόλη της μια τέτοια μέρα. Την καθαρά Δευτέρα θα την περάσουμε οικογενειακώς στην εξοχή στο χωριό Αρακαπάς τόπος καταγωγής της Μιράντας».

Άντρη Καραντώνη: «Την Κυριακή ίσως να βρεθώ στην παρέλαση της Λεμεσού για να μπω στο κλίμα του Καρναβαλιού. Την Δευτέρα θα βρίσκομαι σίγουρα στην εξοχή με την οικογένειά μου. Πρέπει να τηρούμε και τα έθιμα.»

Συλβί Μαυροπούλου: «Για το πρώτο τριήμερο κανόνισα ταξιδάκι στο Λονδίνο όπου θα μείνω μέχρι την Τρίτη. Το επόμενο τριήμερο ταξιδεύω στην Αθήνα και ακολούθως στην Πελοπόννησο. Δεν είμαι φαν του καρναβαλιού και προτίμησα  να ξεφύγω στο εξωτερικό». 

Ανδρέας Γεωργίου: «Προσωπικά είμαι εγκλωβισμένος στο στούντιο για μοντάζ στα τριήμερα που έρχονται. Δευτέρα όμως θα κλέψω λίγο χρόνο για να βρεθώ με την οικογένεια στην Αγία Νάπα. Τα υπόλοιπα τριήμερα θα με βρουν και πάλι στη Λευκωσία για δουλειά».

Λουίζα Φιλίππου: «Το πρώτο τριήμερο θα είμαστε οικογενειακώς στη Λεμεσό για να μπούμε σε απόλυτα καρναβαλίστικους ρυθμούς. Την Δευτέρα μαζί με φίλους θα απολαύσουμε το ψαράκι μας στο Ζύγι».

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Προς το παρόν η προσοχή μου είναι στραμμένη στο τριήμερο του καρναβαλιού το οποίο θα με βρει στη Λεμεσό γιατί πολύ απλά Καρναβάλι χωρίς Λεμεσό δεν γίνεται».

Χριστιάνα Αρτεμίου: «Το Σάββατο θα είμαστε στην Πάφο για την παρουσίαση της καρναβαλίστικης παρέλασης της πόλης μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος. Την Κυριακή θα ταξιδέψουμε στην Λεμεσό για να λάβουμε μέρος στην παρέλαση με όλο το team της εκπομπής «Anonymous» παρέα με την ομάδα «Anonymous» που μας προσκάλεσε. Την Δευτέρα θα επιστρέψω Λευκωσία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση