ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν γεννιόσουν στη βασιλική οικογένεια;

Δέσποινα Άσπρου

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν οι γονείς σου ανήκαν στην βασιλική οικογένεια; Έχεις κάνει ποτέ αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου;

Αν την έχεις κάνει, είμαστε βέβαιοι ότι φαντάζεστε... μεταξένια σεντόνια, πουπουλένια μαξιλάρια, χρυσά πιάτα, κρυστάλλινα ποτήρια και προφανώς παιχνίδια- πολλά παιχνίδια!

Κι’ όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι! Αν και σαφώς υπάρχει μεγάλη πολυτέλεια στην ζωή των μικρών παιδιών της βασιλικής οικογένειας, οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν, είναι πολύ περισσότεροι από τις στιγμές διασκέδασης.

Δείτε παρακάτω τον τρόπο που μεγαλώνουν οι γόνοι της βασιλικής οικογένειας.

Υπάρχει πάντα αυστηρό dress code!

Μπορεί να ανήκεις στην βασιλική οικογένεια και θεωρητικά να έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις ότι θέλεις, ωστόσο δεν μπορείς! Υπάρχουν αρκετοί κανόνες που αφορούν τον τρόπο ενδυμασίας, όπως το ότι απαγορεύεται σε ένα μικρό πρίγκιπα να φορέσει μακρύ παντελόνι πριν τα 8 του. Παράλληλα δεν επιτρέπεται να φοράνε ρούχα με ήρωες.

Υπάρχει έντονος περιορισμός στα παιχνίδια!

Μπορεί εσύ να έχεις στο μυαλό σου ότι θα είχες του κόσμου τα παιχνίδια, αλλά κάνεις λάθος! Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στα παιδιά να παίζουν μονόπολη. Πρόκειται για έναν από τους πιο παράδοξους και γελοίους κανόνες, αλλά η βασιλική οικογένεια το απαγορεύει... γιατί έχουν διαφωνήσει έντονα παίζοντας το εν λόγω παιχνίδι και το θεωρούν κακό για τους δεσμούς της βασιλικής οικογένειας. Επιπλέον, απαγορεύονται παιχνίδια με ήρωες κτλ, ενώ υποστηρίζονται αυτά που αναπτύσσουν την δημιουργικότητα, όπως για π.χ. τα lego. Δεν θα μιλήσουμε καν για την χρήση Η/Υ και templets αφού θεωρούνται παιχνίδια για μεγάλους!

Απαγορεύονται οι τιάρες πριν τον γάμο

Τι και αν θες για στιλιστικούς λόγους να φορέσεις ένα βράδυ πριν βγεις μια διακριτική τιάρα; Απαγορεύεται στις πριγκίπισσες να φοράνε το συγκεκριμένο αξεσουάρ πριν την ημέρα του γάμου τους.

Δεν επιτρέπεται να ταξιδέψεις με τους γονείς σου μετά την ηλικία των 12

Σκέψου να είσαι στην ηλικία των 13 ετών, οι γονείς σου να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε ένα μαγικό προορισμό και εσύ να απαγορεύεται να πας μαζί τους! Τραγικό έτσι; Αυτό συμβαίνει για λόγους ασφαλείας. Αν συμβεί κάτι μοιραίο, τότε θα έχει γλιτώσει ένα μέλος από την οικογένεια.

Υπάρχουν αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς

Στο λεξιλόγιο της βασιλικής οικογένειας δεν υπάρχουν οι λέξεις: παιδική ανωριμότητα. Αν ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα γίνουν πολύ άτακτοι, ξέρουν ότι θα τους αφήσουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης αφού είναι αδιανόητο για παράδειγμα να γκρινιάζουν και να κλαίνε!

Απαγορεύεται να τρως, όταν η γιαγιά τελειώσει το φαγητό

Μπορεί εμείς να έχουμε στο μυαλό μας ότι η καλή μας η γιαγιά θα μείνει νηστική μέχρι εμείς να φάμε όλο μας το φαγητό, ωστόσο οι γόνοι της βασιλικής οικογένειας δεν δικαιούνται να τρώνε μετά από την ώρα που η γιαγιά τους – βασίλισσα- τελειώσει το φαγητό της!

Επιβάλλεται να έχουν το δικό τους προσωπικό ασφαλείας

Τα παιδιά, όπως βέβαια και οι μεγάλοι, πρέπει να έχουν το δικό τους προσωπικό ασφαλείας που θα τους ακολουθεί σε κάθε τους κίνηση. Σκέψου πόσο άβολο είναι αυτό, κυρίως στην εφηβεία που θα βγεις για πρώτη φορά με το άλλο σου μισό!

Η μόρφωση είναι μέγιστη προτεραιότητα

Η μόρφωση έρχεται πάντα πρώτη. Μπορεί αυτό να ισχύει και για εμάς, αλλά σίγουρα όχι στον ίδιο βαθμό! Σκέψου ότι ο πρίγκιπας George, ο οποίος είναι μόλις πέντε ετών, και η τριών χρονών αδελφή του έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα ισπανικών!

Αυτοί είναι μονάχα μερικοί από τους κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθήσουν τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας... και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι. Οπότε είναι ξεκάθαρο, πως είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση