ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο;

Η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Απέχουμε ελάχιστα από το τριήμερο των καρναβαλιών και όλοι μας έχουμε κανονίσει τα πλάνα μας! Την ίδια όμως στιγμή, αναρωτιόμαστε πώς θα είναι ο καιρός... ώστε να οργανωθούμε κατάλληλα! Τα νέα σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας είναι ευχάριστα, αφού ο καιρός αναμένεται αίθριος.

Αύριο 29/2 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 42 εκατοστά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X