ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ψινάκης: Απαγόρευσε παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα δίνονταν στους πυρόπληκτους

Δέσποινα Άσπρου

Ο Ηλίας Ψινάκης , όπως είναι γνωστό, πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών το πρωί της Τρίτης 31/7, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. 

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Μαραθώνα έκανε μια διαδικτυακή ανάρτηση στην οποία έξεφρασε τα συλληπητήρια του για τα θύματα της πύρινης λαίλαπας, ενώ ευχαρίστηκε και όσους πιστεύουν σε εκείνον.

Εκτός όμως από αυτά, ως ένδειξη αλληλεγγύης, πρόσφατα προέβη σε ακόμα μια πράξη, η οποία όμως εξόργησε αρκετούς! Ανάμεσα τους και ο μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης. 

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 2 Αυγουστού, επρόκειτο να ανέβει η παράσταση “Αντιγόνη, του Σοφοκλή” στη Νέα Μάκρη στην Αττική, με σκοπό τα έσοδα τους να δοθούν στους πυρόπληκτους.

Ο Ηλίας Ψινάκης όμως, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, έσπευσε να απαγορεύσει την παράσταση, λόγω πένθους. 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης φανερά ενοχλημένος από την κίνηση αυτή του Ηλία Ψινάκη, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε την ακύρωση της παράστασης και έγραψε: «Λοιπόν, Ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της “Αντιγόνης” στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους είπε… Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε… Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία”».

Δείτε την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση