ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ψάχνουν ποιος θα πει στον Trump... ότι χάνει

Στελέχη του επιτελείου του δεν έχουν επιχειρήσει να κάνουν τον Trump να αποδεχθεί τις εξελίξεις, αλλά αντ΄ αυτού υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του ότι «του κλέβουν» τις εκλογές

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δηλώνει στους στενούς του συνεργάτες ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραδεχθεί την ήττα του έναντι του Τζο Μπάινεν, ακόμα και εάν η απώλεια πολιτειών όπως η Τζόρτζια και η Πενσυλβάνια ουσιαστικά «κλείνει» το δρόμο για την επανεκλογή του, αποκαλύπτει το CNN.

Στελέχη του επιτελείου του, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπάρχη Mark Meadows, δεν έχουν επιχειρήσει να κάνουν τον Trump να αποδεχθεί τις εξελίξεις, αλλά αντ΄ αυτού υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του ότι «του κλέβουν» τις εκλογές.

Σύμμαχοι του Trump έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι κάποιος θα πρέπει να πει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι ο χρόνος του στο Λευκό Οίκο ενδεχομένως να τελειώνει, λέει το CNN, όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποιον θα «πέσει ο κλήρος». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο γαμπρός του προέδρου Jared Kushner και η κόρη του, Ivanka Trump.

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση