ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πρώην παίκτης του Master Chef καταπέλτης εναντίον του ριάλιτι

Mπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του Master Chef, όμως ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος φαίνεται πως δεν είναι ο μεγαλύτερος φαν του παιχνιδιού μαγειρικής. 

Ο Δημήτρης Τσίκιλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ''Το πρωινό'' και άφησε αιχμές για τους φετινούς συμμετέχοντες αλλά και την παραγωγή. 

«Ριάλιτι πολλές φορές μπορούμε να κάνουμε και εμείς οι δυο. Το πιο σοβαρό μπορούμε να το κάνουμε γελοίο. Ότι ένα παιχνίδι γίνεται ριάλιτι εμείς φταίμε, όχι η παραγωγή» σχολίασε αρχικά, ενώ σημείωσε: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι κάποιοι από τους παίκτες δεν είχαν τακτ απέναντι στους κριτές, δεν είχαν τον σεβασμό που εμείς προσπαθήσαμε σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και δύσκολο, να το κρατήσουμε. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά των παικτών απέναντι στους κριτές, είναι λίγο χύμα», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια απάντησε για το αν θα ξανασυμμετείχε στο παιχνίδι.

«Δεν θα ήθελα να ήμουν φέτος στο MasterChef σε καμία περίπτωση. Το έζησα, το είδα. Κάποια πράγματα είναι για μία φορά, όχι για παραπάνω. Η εβδομάδα που πήγαμε ήταν πολύ πιο δημιουργική» ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε: «Ίσως να μη συνεργαζόμουν με τον Ζαχίρ γιατί σε μία κουζίνα όταν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει μια συνταγή υπάρχει πρόβλημα».

Δείτε το video:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση