ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια της Παραμυθούπολης

Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και η Λευκωσία μεταμορφώθηκε ξανά σε μια Παραμυθούπολη.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα, τα λαμπερά επίσημα εγκαίνια της Παραμυθούπολης. Ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Λάζαρος Σαββίδης «έκοψαν» την κόκκινη κορδέλα, ενώ την φωταγώγηση του δέντρου και του τροχού έκανε η παρουσιάστρια, blogger και ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5 Έβελυν Καζαντζόγλου.  Στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβαν ο Ηλίας Βρεττός και η Κατερίνα Στικούδη οι οποίοι ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες τους.

must know: Η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων, στήθηκε και φέτος στο χώρο επί της λεωφόρου Χατζηιωσήφ κι έχει ανοίξει τις πύλες της από τις 18 Νοεμβρίου και θα είναι εκεί για να κάνει τις γιορτινές αυτές μέρες όσο πιο συναρπαστικές γίνεται. Σκουλήκια, τρενάκι, ice skating, ένας επιβλητικός τροχός 45 μέτρων και δεκάδες παιχνίδια είναι έτοιμα να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
25/11/2016 Ηλιας Βρετος και Κατερινα Στικουδη
2/12/2016 Κωστής Μαραβέγιας -
9/12/2016 Stavento και Ηβη Αδαμου 
16/12/2016 Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί του και η Βίκυ Καρατζόγλου
22/12/2016 Ελένη Φουρεϊρα 
28/12/ 2016 Stan - 
30/12/2016 Master Tempo KAI Goin Through 
4/01/2016 – Γιώργος Τσαλικης ,Kings Άννα Ηρακλέους 

Χρυσός Χορηγός... Ελληνική Τράπεζα. Mέγας Χορηγός MTN. Χορηγοί: Blue Air, KΕΑΝΙΤΑ, Φούρνοι Ζορπάς, Park Paliatso, Φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός, ΙΟΝ, Giants

Υποστηρικτές:ΕΚΟ, PGS Lighting Electrical, A/ΦΟΙ Λανίτη, Marinos design flowers. Χορηγοί επικοινωνίας: Mad και Love Fm. Στην παραμυθούπολη σας φέρνει με ασφάλεια το Ford Focus.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση