ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πού πήγαν τα 10 εκ. της Κύπρου που δόθηκαν στο Μάτι; Η Νίκη Βίσση καταγγέλει

Δέσποινα Άσπρου

Όπως ήδη σας έχουμε πει, η Νίκη Βίσση μετά τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής πριν από 7 περίπου μήνες, δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να εναντιωθεί στο δήμαρχο, μέσω ανάρτησής της στο facebook. Την κίνησή της πάντως, υποστήριξε έντονα και η αδερφή της Άννα Βίσση.

Λίγο μετά την εν λόγω ανάρτηση, η ίδια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαρτίου, αποφάσισε να καταγγείλει ξανά και δημόσια το ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την Κύπρο για τους πυρόπληκτους, είναι ουσιαστικά άφαντα.

"Στην καθημερινότητα μας στο Μάτι, ο Ηλίας Ψινάκης δεν υπήρχε ποτέ. Ποτέ! Δεν τον είδαμε ποτέ στο Μάτι. Ερχόταν καμιά φορά στα κρυφά με κάμερα. Μπορεί να φοβόταν ότι θα αντιδράσει ο κόσμος αλλά ο Δήμαρχος είναι θα έπρεπε να δηλώνει το παρόν του από την πρώτη μέρα. Ο άνθρωπος, όσα είπε. είναι εκτός τόπου και χρόνου. Που είναι εφτά μήνες; Δεν τον έχουμε δει. Εμφανίστηκε όταν ήρθε ο Υπουργός και ο Πρωθυπουργός. Έλεγε ότι πήγαινε μαζί με τους εθελοντές. Μόνο οι εθελοντές ήταν. Την επόμενη ημέρα δεν είχαμε τίποτα...  Ας φρόντισε ως δήμαρχος να μας προστατέψει. Εγώ τον είδα... Ήταν χαμένος ο άνθρωπος. Δεν το ξέρει το αντικείμενο. Είπε ότι είμαστε χωριό ενώ είμαστε 40χλμ. από την Αθήνα και σχολίασε για το ποιόν των ανθρώπων. Ποιος είναι αυτός. Από όλες τις ερωτήσεις δεν απάντησε καμιά. Πήρε μηδέν. Τα 10 εκατομμύρια που έστειλε η Κύπρος, θα τα κάνουν νοσοκομείο. Η Κυπριακή Δημοκρατία το αποφάσισε. Τα άλλα λεφτά που ανέφεραν ότι ήρθαν από ιδιώτες δεν έφτασαν ποτέ στο Μάτι. Έδωσαν ελάχιστα χρήματα. Μένουνε σε κατασκηνώσεις ακόμη. Ρώτησα για την συναυλία της Βίσση και που πάνε όλα τα λεφτά και δεν δόθηκαν ποτέ. Το ελληνικό κράτος δεν τα πήρε ακόμη. Δεν ξέρω αν έχουν μαζευτεί και αν δοθούν ποτέ.Θέλουμε βοήθεια. Αρνήθηκα να φύγω μένω στο υπόγειο του σπιτιού μου. Δεν μας έμεινε τίποτα. Δεν είχαμε νοσοκομείο. Έχουν ανάγκη οι πυρόπληκτοι. Αυτή τη στιγμή θέλει ο κόσμος βοήθεια, με τα σπίτια του", ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X