ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πού εντόπισε ο φωτογραφικός φακός Μενεγάκη - Παντζόπουλο

Επιτέλους διακοπές για την Ελένη, η οποία φαίνεται πως τώρα ξεκινά να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόνταν στο κανάλι και συζητούσε τις αλλαγές στην εκπομπή της. 

Η παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο δεν θα μείνουν μόνο στην Άνδρο, τον αγαπημένο τους προορισμό, αλλά θα γυρίσουν και άλλα μέρη με το σκάφος τους.

Η Ελένη, ο Ματέο και τα τρία κορίτσια τους, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή Μαρίνα έκαναν μια μικρή αποδρασούλα όλοι μαζί και χθες πραγματοποιήσαν ολιγόωρη στάση στον Μύτικα το απόγευμα.

Δίπλα από τον άντρα της, μαζί με τα παιδιά της, η οικογένεια άραξε το εντυπωσιακό ταχύπλοο φουσκωτό τους στη πλωτή προβλήτα στο πάνω Μύτικα και κατευθύνθηκαν στον Φάρο, όπου και κάθισαν για φαγητό, απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες της Ευθυμίας και του Τζίμη.

Επίσης όπως αναφέρει το agrinionews, έκαναν τα ψώνια τους σε σούπερ μάρκετ στο κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα και κατά τις 8 και 30 αναχώρησαν με κατεύθυνση προς Πογωνιά πιθανόν, όπου φιλοξενούνται από φιλικό τους πρόσωπο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση