ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πότε θα πραγματοποιηθεί το 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Και αυτό το φθινόπωρο το Beautiful People μαζί με την Εύρηκα πρωτοπορεί και μέσω των celebrities παράγει κοινωνικό έργο, προσφέροντας €5.000.

Λάμψη, μόδα, ομορφιά, έμπνευση, προσφορά. Για τρίτη χρονιά το Beautiful People, μαζί με το Εύρηκα Μασσαλίας διοργανώνουν το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show. Εκεί όπου η μόδα θα ενωθεί με τη μουσική και οι επώνυμες θα ανέβουν στην πασαρέλα για έναν σκοπό.

Το Beautiful People και φέτος αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας δίνει €5.000 αυτή τη φορά στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30. Θα παρουσιαστούν πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X