ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πότε έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα;

Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ από το βράδυ της Τρίτης χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα 3/2 αρχικά θα υπάρχουν περίοδοι με ηλιοφάνεια και περίοδοι με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια και πιθανό παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος με λίγες, ελαφρές κυρίως, βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, καθώς και παροδικό χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, ενώ παροδικά αναμένεται να πνέουν και πολύ ισχυροί άνεμοι.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 69 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X