ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πως αποκάλεσε τον Ουγγαρέζο η Κουτσελίνη

Πήγε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και η δεύτερη στην συζήτηση επάνω τα ''έχωσε'' στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Την ώρα που η σύζυγος του Μάρκου μιλούσε σε τηλεφωνική επικοινωνία, η παρουσιάστρια την ρώτησε ποιο είναι το πιο μεγάλο ελάττωμα του Σεφερλή εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη είπε πως είναι πολύ καλός.

Aυτό άκουσε η παρουσιάστρια και άρχισε:

«Καμιά φορά αυτό όμως δεν λειτουργεί εις βάρος του; Να υπάρχουν άνθρωποι που τον εκθέτουν και εκείνος να μην βγαίνει; Γιατί έχει αποδειχτεί Έλενα μου –και σε αυτό το σημείο θέλω να μιλήσω εγώ Έλενα μου- ότι είχε απόλυτο δίκιο ο Μάρκος με αυτό που συνέβη πέρυσι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή, φέτος είναι στον ΑΝΤ1 και πολύ καλά κάνει. Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές αλλά καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Για μένα η εικόνα ενός ανθρώπου που βρίζει έναν άλλον συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο, και μετά εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα, για μένα συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι τηλεόραση, αυτό δεν είναι σχέσεις, αυτό δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. Και μετά από τα τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μετράω 25 χρόνια, και έχω συνεργαστεί με κορίτσια και αγόρια, αυτό δείχνει την μεγαλύτερη ανωριμότητα και δεν μετράει απέναντι σε έναν άνθρωπο (τον Μάρκο) που έχει προσφέρει 20 χρόνια στο θέατρο, που έχει βγει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που βγαίνει μόνος του και κάνει την επιτυχία και τα 60αρια, και μετά του βάζουν δίπλα του ανθρώπους χωρίς να τους έχει εγκρίνει, και κάθεται μαζί τους και τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τα παιδιά του. Επειδή κάποιος είναι καλός, κάποιοι δεν πρέπει να τον πατάνε και να λένε ψέματα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση