ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Πόλεμος εξωδίκων για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Δικαστικός ''πόλεμος'' έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις κόρες της αείμνηστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

Η Ζωή Λάσκαρη που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2018, δεν άφησε διαθήκη αλλά μοναδικές κληρονόμοι είναι οι κόρες της, μιας και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποποιήθηκε την κληρονομιά της.

Το ίδιο διάστημα και όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'', η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε εξώδικο στην αδερφή της όπου την καλούσε εντός δυο ημερών να παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της οικίας τους προκειμένου να την επιδείξει σε υποψηφίους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση.

Ακολούθως, η αδερφή της Μάρθα λέει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούργια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής. Ταυτόχρονα, η Μάρθα διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». Η Μαρία Ελένη δεν το δέχεται και κάπως έτσι ξεκινά η ανταλλαγή εξωδίκων, τα οποία δημοσιεύει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Ρομίνα Ξύδα.

Δείτε το video από την εκπομπή ''Το πρωινό'':

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση