ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στη φετινή Eurovision;

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα είναι φέτος στην παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2018, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια μαζί με την Μαρία Κοζάκου.

Ο ηθοποιός και δημιουργός σχολίαζε με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε χρόνο την Eurovision, κάτι που την φετινή χρονιά δεν θα γίνει.
Έτσι χωρίς τη φωνή και τα σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη θα πραγματοποιηθούν οι βραδιές του ημιτελικού αλλά και του τελικού στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision στην Πορτογαλία.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, φέτος αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, τον οποίο γνωρίζουμε μέσα από τις πολλές κινηματογραφικές συνεντεύξεις που έχει κάνει. Μαζί του θα είναι και η δημοσιογράφος Δανάη Σκαλιώνη. Οι δυο τους θα σχολιάσουν τις δύο βραδιές των ημιτελικών και τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μιλήσει στο παρελθόν για την Eurovision όταν βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Είχε πει συγκεκριμένα: “Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου και την κάνει αυτή τη δουλειά θέλω να την ευχαριστηθεί, θέλω να περάσει πολύ ωραία και να κάνει και το όνειρο του πραγματικότητα, όποιος και αν είναι αυτός”.

O Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος

 

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση