ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ποιον παίκτη του Survivor «είχε παντρευτεί» η Δούκισσα Νομικού;

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Το όμορφο ζευγάρι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 10 Ιουνίου και σίγουρα η Δούκισσα θα είναι μια από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει.

Βέβαια, ως μοντέλο, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα θα ντυθεί νύφη, αφού για χάρη της δουλειάς της έχει φωτογραφηθεί και έχει περπατήσει στην πασαρέλα πολλές φορές φορώντας νυφικά.

Μια από αυτές ήταν με έναν πρώην παίκτη του Survivor, τον Στέλιο Χανταμπάκη, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Η ίδια η Δούκισσα έχει κάνει την εν λόγω ανάρτηση στο μπλογκ της τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου έγραψε για τη συνεργασία της με τον παίκτη του Survivor:

«Οταν παντρεύτηκα τον Στέλιο Χανταμπάκη»

Αυτές τις μέρες όλοι συζητάνε για το Survivor ή είναι η ιδέα μου; Θυμήθηκα λοιπόν μια φωτογράφιση που είχα κάνει πριν αρκετά χρόνια μαζί με έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού, τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η φωτογράφηση είχε γίνει από τον Κώστα Αυγούλη για το περιοδικό «Life & Style» και φυσικά εγώ ήμουν η νύφη και ο Στέλιος ο γαμπρός! Γνωριστήκαμε στο shooting και ήταν πολύ cool και πολύ γλυκό παιδί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση