ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποιοι είναι οι τρεις πιο καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του φετινού μουντιάλ;

Δέσποινα Άσπρου

Αν και υποθέτουμε ότι οι περισσότερες εκεί έξω δεν μετρούσατε αντίστροφα τις μέρες για να ξεκινήσει το μουντιάλ, σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι η πρεμιέρα του μεγαλύτερου – κατά πολλούς- αθλητικού γεγονότος είναι σήμερα (14/6)… και στα πλαίσια αυτά εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης, για φέτος, ώστε να έχουμε μια ιδέα για το τι γίνεται στον αθλητικό κόσμο.

Πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και κατά συνέπεια τους πιο καλοπληρωμένους… ο λόγος για την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που κάθε συμβόλαιο κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα για την οποία παίζουν.

1.Lionel Messi

Ένας παίκτης που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ – ατομικά και ομαδικά. Θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σήμερα και για πολλούς ο καλύτερος όλων των εποχών. Πρέπει να ξέρετε σύμφωνα με την κατάταξη του France Football, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 126 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που συμπεριλαμβάνει μισθούς και χορηγούς.

2.Christiano Ronaldo – Neymar da Silva

O Christiano με 94 εκατομμύρια ευρώ κατατάσσεται στη δεύτερη θέση. Ο Ronaldo έχει παίξει για τη Manchester United αλλά τα τελευταία χρόνια φοράει τη φανέλα της «βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης. Τοπ σκόρερ στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς και στο Παγκόσμιο, είναι ίσως ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο πρεστίζ!

3.Neymar da Silva Santos Junior

O Neymar, που μεταξύ των χορηγών και των αποδοχών φθάνει τα 81,5 εκατ. ευρώ, θεωρείται, αν και νέος, ένας ιδιαίτερα υποσχόμενος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X