ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποιοι celebrities θα καλωσορίσουν το Μad TV στην Κύπρο;

Είναι γεγονός και αυτό δεν αλλάζει…

Το πιο wow Mad party του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στη Λευκωσία και αναμένεται να γίνει χαμός! Για το πιο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού θα φτάσουν στο νησί μας από νωρίς τη Δευτέρα επώνυμοι και τραγουδιστές από την Ελλάδα, για να καλωσορίσουν με τον δικό τους τρόπο την άφιξη του καναλιού στην Κύπρο. Πρώτος θα έρθει στο νησί ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό του Dancing with the Stars μαζί με την εκρηκτική και σέξι Ελένη Φουρέιρα.

Σίγουρα από το απόλυτο μουσικό πάρτι της σεζόν δεν θα απουσιάζουν και άλλα γνωστά ονόματα από το ελληνικό pop μουσικό πεντάγραμμο, που θα ανεβάσουν το κέφι και θα φτιάξουν ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραγουδιστές που θα βρεθούν στο Mad party του καλοκαιριού, έχουν ετοιμάσει ένα τρίωρο πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Αίσθηση σίγουρα θα προκαλέσει και η παρουσία του δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, σε ρόλο-έκπληξη για το κοινό.

Όσοι από εσάς θέλετε τώρα να διεκδικήσετε μια θέση στο τρελό πάρτι, τότε δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με το Deejay Radio, 93.6 Λευκωσία, 99.9 Λεμεσός, 93.3 Λάρνακα και το Love Radio 100.7 ή 88.7 και να λάβετε μέρος στον σχετικό διαγωνισμό, για να διεκδικήσετε τις προσκλήσεις σας. Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι του μουσικού καναλιού θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου, ώρα 20:30 στη μουσική σκηνή RED.

Συντονιστείτε με το Mad TV στην τηλεόρασή σας και απολαύστε ατέλειωτες ώρες μουσικής, video clip, μουσικές εκπομπές, συνεντεύξεις και μάθετε όλα τα τελευταία νέα των αγαπημένων σας stars. 

Επιμέλεια Κειμένου Τάσος Ευαγγέλου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X