ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ποιο διάσημο μοντέλο περπάτησε στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για την Σήλια Κριθαριώτη;

Δέσποινα Άσπρου

Αυτές τις ημέρες, στο Παρίσι χτυπάει η καρδιά της μόδας καθώς εκεί διεξάγεται η Εβδομάδα Μόδας.

Ο Οίκος Celia Kritharioti Couture για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε στο Παρίσι και παρουσίασε στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής την συλλογή της για την Ανοιξη- Καλοκαίρι 2019  στην αίθουσα Melpomene της περίφημης παριζιάνικης Σχολή Καλών Τεχνών (Ecole des Beaux Arts), η οποία είχε διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει το υπερθέαμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

«Ο κόσμος έχει πάντα ανάγκη από χαρά και θετική διάθεση κι έτσι για την τέταρτη φορά που επισκέπτομαι το Παρίσι για να παρουσιάσω συλλογή μου στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, εμπνεύστηκα από τη ζωντάνια και τη χαρά του τσίρκου», είπε η ίδια μιλώντας για την νέα της συλλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο show ήταν γεμάτο δημιουργικότητα, έμπνευση και χρώματα, όπως έντονο πορτοκαλί, παστέλ ροζ, φλογερό κόκκινο αλλά και rose indien, σιέλ, κίτρινο. Μεταξωτοί ταφτάδες σε φλούο χρώματα, μεταξωτό τούλι που δημιουργεί ψευδαισθήσεις αλλά και εντυπωσιακές δαντέλες πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα.

Εκτός όμως από τις μοναδικές δημιουργίες της Σήλιας, την παράσταση έκλεψαν και τα υπέροχα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα. Ανάμεσά τους και η Lena Perminova.

To 32χρονο μοντέλο σήμερα είναι παντρεμένο με τον 57χρονο Ρώσο επιχειρηματία Alexander Lebedev που, το 2012, μπήκε στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους Ρώσους με περιουσία που ανέρχεται στα $1.1 δισεκατομμύρια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Ωστόσο η ίδια, όπως είδαμε και στην πρόσφατη επίδειξη μόδας που συμμετείχε, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, όσο και στις αρχές της καριέρας της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση