ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποια Κύπρια ηθοποιός γέρασε μπροστά στον φακό;

Αγνώριστη μπροστά στον φακό εμφανίστηκε γνωστή Κύπρια ηθοποιός σοκάροντας με την απίστευτη μεταμόρφωσή της. Ο λόγος για τη Νιόβη Χαραλάμπους, την οποία τρομάξαμε ν’ αναγνωρίσουμε όταν είδαμε το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο.

Όχι δεν γέρασε έτσι ξαφνικά η ηθοποιός αλλά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παράστασης «Λαίδη Μάκμπεθ». Πρόκειται για το θεατρικό έργο που σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Μάριος Μεττής, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης οι Γιώργος Αναγιωτός και Χριστόδουλος Μαρτάς και κάνει πρεμιέρα στις 27 Νεομβρίου στον θεατρικό χώρο «Two Trees» .

«Γέρασε» για τις ανάγκες του ρόλου της η Νιόβη και πόζαρε στη συνέχεια στον φωτογραφικό φακό. Το σενάριο αποτελεί ένα παραμύθι για τη ζωή, η οποία παρουσιάζεται σαν μια περιπλανώμενη σκιά.

Πρόκειται για τη διασκευασμένη εκδοχή του Σαιξπηρικού έργου Μάκμπεθ που παρουσιάζει τη Λαίδη Μάκμπεθ που έχει ήδη χάσει το μοναχοπαίδι της. Μετά από πολλά χρόνια,  δεν έχει αποκτήσει ακόμη άλλο παιδί, παραμένει μόνη σε ένα κάστρο, περιμένοντας τον άντρα της να γυρίσει από τον πόλεμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση