ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ποια η άποψη των κριτών του GNTM για τις 3 φιναλίστ;

Δέσποινα Άσπρου

Απέχουμε μόλις μερικές ώρες από τον μεγάλο τελικό του GNTM και οι κριτές του show πήραν την απόφαση για πρώτη φορά να μιλήσουν όλοι μαζί για τα κορίτσια του διαγωνισμού. Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκαν καλεσμένοι «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασαν τις τρεις φιναλίστ.
Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο στο μικροσκόπιο λοιπόν των κριτών. Τι πιστεύουν λοιπόν για τα κορίτσια;

Αναφερόμενοι στην Ειρήνη Καζαριάν η Βίκυ Καγιά σχολίασε πως ακόμα και οι ίδιοι οι κριτές δεν πίστευαν ότι θα έφτανε στον τελικό, ενώ ο Άγγελος Μπράτης τόνισε πως «είναι ένα κορίτσι που σε κάνει να το θυμάσαι, δεν την ξεχνάς». Στην συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως η εργατικότητά της ήταν αυτή που την έφερε στις τρεις καλύτερες και ο Δημήτρης Σκουλός συμφώνησε με τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά πως «είναι η χαρά της ζωής και φουλ ακομπλεξάριστη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εύη Ιωαννίδου απάντησε στο πικρόχολο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Έπειτα οι 4 κριτές μίλησαν για την Κύπρια διαγωνιζόμενη, Εβελίνα Σκίτσκο. Μιλώντας λοιπόν για την Εβελίνα, ο Σκουλός σχολίασε πως έχει το πακέτο και είναι «ένα ωραίο μοντέλο», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δηλώνει πως αυτό που λείπει από την Εβελίνα είναι η λάμψη! Με τη σειρά του ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε πως «από την αρχή είχαμε υψηλά standards, επειδή ακριβώς ήταν μοντέλο και ήταν έτοιμη» ενώ η Βίκυ Καγιά συμφώνησε με τους άλλους τρεις κριτές λέγοντας πως «η Εβελίνα είναι ένα ολοκληρωμένο κορίτσι που έχει class», χαρακτηρίζοντας την γενναία που πήρε την απόφαση να αφήσει την οικογένειά της για να κάνει ένα μεγάλο ξεκίνημα στην καριέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Top Model: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο τελικό Greece’s Next

Μιλώντας για την Μαριάννα Παινέση, η Βίκυ Καγιά σχολίασε μεταξύ άλλων πως «έχει μέθοδο και βαδίζει σταθερά με ένα πρόσωπο ανεπανάληπτο και ευρωπαϊκή ομορφιά με καταπληκτικό, ακέραιο χαρακτήρα η οποία δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ γιατί είναι σίγουρη γι' αυτό που είναι». Ο Άγγελος Μπράτης πρόσθεσε πως η Μαριάννα Παινέση έχει μια διεθνή ομορφιά που της δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει σε πολλά διαφορετικά κοινά, καθώς επίσης και ότι δεν δημιούργησε ποτέ ίντριγκες, κάτι που δείχνει το πόσο ήρεμος χαρακτήρας είναι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη» και αποκάλυψε πως «στην αρχή δυσκολευτήκαμε γιατί έπαιρνε φωτογραφία στο τελευταίο κλικ, αλλά τα έφερνε εις πέρας» ενώ ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε πως «η Μαριάννα για εμένα έχει το πιο ωραίο πρόσωπο και από τις τρεις. Είναι μια κούκλα!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση