ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποια είναι τα χόμπι των επώνυμων;

Είναι γνωστοί μέσα από τα επαγγελματικά τους. Επιχειρηματίες, μοντέλα, ηθοποιοί έχουν πετύχει επαγγελματικά με σκληρή δουλεία.

Όλοι όμως χρειάζονται ελεύθερο χρόνο για αυτά που αγαπούν. Έτσι η εκπομπή ‘’Love&Style’’ έκανε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις ασχολίες των κύπριων επώνυμων στον ελεύθερο τους χρόνο.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Κύπρου αν και πολύ απασχολημένος με τις δουλειές του, προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να τον περνά στην θάλασσα που τόσο αγαπά. Επίσης κάνει και διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως κατάδυση και κανό, ενώ προσπαθεί να συνδυάσει οικογένεια και χαλάρωση μαζί. Βεβαία τον χειμώνα, δεν θα τον δούμε στην παραλία αλλά σε κάποια χιονισμένη βουνοπλαγιά να κάνει σκι.

Την Έλενα Θεοδότου τη βρίσκουμε τα καλοκαίρια να κάνει σελφ στις παραλίες της Λεμεσού και να ισορροπεί άψογα και με στυλ πάνω στην σανίδα της. Με το ίδιο άθλημα ασχολείται και ο αδελφός της, ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιώργος Θεοδότου. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που αγαπήσει πολύ ο Γιώργος, και αυτό είναι τα άλογα, λατρεύει την ιππασία και παίζει πολύ polo.

Η αγάπη της για τα άλογα ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμα παιδί, η Έβελυν Καζαντζόγλου, μέχρι τα είκοσι της χρόνια έκανε ιππασία μετά εμποδίων. Στην μετέπειτα πορεία η Έβελυν αν και σταμάτησε να προπονείται, δεν έχει χάσει την επαφή της με το άθλημα, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο τον περνά κοντά στα αγαπημένα της ζώα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους, έχει ένα ιδιαίτερο χόμπι, πολύ διαφορετικό με τα προηγούμενα. Το ράλι μπορεί να μην έχει σχέση με ζω, αλλά είναι ένα είδος εκτόνωσης και αίσθησης του κίνδυνου. Ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του ότι έχει από μικρός επαφή με το άθλημα αφού ασχολείτο ο πατέρας του. Λατρεύει την ταχύτητα και έχει συμμετάσχει πολλές φόρες σε αγώνες ταχύτητας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X