ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ποια είναι η Ελληνίδα blogger που κάνει διεθνή καριέρα;

Πολλές φορές ακούμε για Ελληνίδες bloggers που έχουν κάνει διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας, αλλά στην πραγματικότητα αυτές που τα έχουν καταφέρει είναι πολύ λίγες, για να μην πούμε ελάχιστες.

Η Ευγενία Σμυρνιωτάκη είναι αναμφισβήτητα μία απο αυτές αφού έχει δημιουργήσει το blog "The Style Heroine” μετράει ήδη 160 χιλιάδες followersκαι έχει καταφέρει να κάνει παγκόσμιες συνεργασίες, να πάρει διεθνή βραβεία και πολύ συχνά θα την δείς στα μεγαλύτερα sites μόδας στις καλύτερες street style εμφανίσεις.

Το δικό της στυλ σε συνεργασία με το ταλέντο του φωτογράφου της, Χάρα Φαρσακάκη έχουν κάνει το blog της ένα από τα καλύτερα και πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως.

Η Eυαγγελία ή αλλιώς  Evangelie όπως την γνωρίζουν στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με τους οίκους Balenciaga, Gucci, Chanel, Tiffany & Co, Smythson, Valentino. Έχει δεκτεί επίσης το βραβείο Best Photography, στα BlogLovin' Awards για τις ξεχωριστή δουλειά που κάνει μαζί με τον φωτογράφο της.

Η ίδια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με ένα ιδιαίτερο τρόπο αφού δεν κάνει υπερβολές και έχει παραμείνει πιστή σε αυτό που παρουσίαζε από την αρχή έχοντας ένα chic-μοντέρνο στυλ και υιοθετώντας τις τάσεις της σεζόν με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση