ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πλήθος επωνύμων στη μεγάλη συναυλία της Νάνας Μούσχουρη στο Ηρώδειο

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στην συναυλία που έδωσε η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη. Η συναυλία με τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω»,διοργανώθηκε υπο την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας για να απολαύσουν την πολυαγαπημένη καλλιτέχνιδα Νάνα Μούσχουρη σε μοναδικές δημιουργίες σπουδαίων δημιουργών, όπως του Μάνου Χατζηδάκι και του Νίκου Γκάτσου.

 

Η Νάνα Μούσχουρη μάγεψε το αθηναϊκό κοινό με τις ερμηνείες της και ολόκληρο το θέατρο τραγουδούσε μαζί της τις μεγάλες τις επιτυχίες όπως το «Χάρτινο το φεγγαράκι», το «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου», «Έναν μύθο θα σας πω», την «Ενδεκάτη εντολή» κ.α

Το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαρία να απολαύσει την πιο σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια του κόσμου με πωλήσεις άνω των 350 εκατομμυρίων δίσκων που την κατατάσσουν στην πρώτη δεκάδα των καλλιτεχνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.
Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, η Νάνα Μούσχουρη θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Κύπρο για το Hope for Children στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

 Προμηθευτείτε τα εισητήριά σας για τη μεγάλη συναυλία απο το www.soldouttickets.com.cy και στα soeasy stores.

Δείτε τους επωνύμους που βρέθηκαν στη συναυλία:

Βλασία Παυλοπούλου, Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νατάσα Παζαΐτη, Αλέξανδρος Καραμανλής

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Η Έλενα Παπαρίζου

O Nϊκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X