ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Pfizer: Ακόμη και εντός του Νοεμβρίου η έγκριση για το εμβόλιο Covid-19

H εταιρεία επιθυμεί μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης του εμβολίου

Αίτηση στις αμερικανικές αρχές(FDA) για την έγκριση με τη διαδικασία του επείγοντως του εμβολίου για την καταπολέμηση της νόσου Covid-19 που αναπτύσσει σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech θα καταθέσει την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η Pfizer, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι θετικά τα αποτελέσματα των εν εξελίξει κλινικών δοκιμών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Aλμπερ Μπούρλα, σε ανοικτή επιστολή του επισημαίνει ότι η εταιρεία επιθυμεί μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης του εμβολίου, το οποίο δοκιμάζεται σε περίπου 38.000 ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Καμία εταιρεία ανάπτυξης εμβολίου πέραν της Ρωσίας και της Κίνας δεν έχει λάβει έγκριση των ρυθμιστικών αρχών για το εμβόλιο, με τη Pfizer να προηγείται στην «κούρσα» για την ανάπτυξη του εμβολίου.

Παρότι η ανακοίνωση του επικεφαλής της Pfizer δείχνει ότι οι δοκιμές της εταιρείας είναι σε προχωρημένο στάδιο, διασαφηνίζει ταυτόχρονα ότι το εμβόλιο δεν θα είναι διαθέσιμο παρά μόνον μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση