ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Περισσότεροι από 3 εκατ. οι Βρετανοί ζητούν δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

Πάνω από 3 εκατ. υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί, μέχρι στιγμής, για τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος στη Βρετανία, προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε.

Για να εισαχθεί το ζήτημα σε συζήτηση στη Βουλή απαιτούνται μόλις 100.000 υπογραφές, ενώ η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει σ' όλα τα αιτήματα που έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10.000 υπογραφές.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως την αρχική αίτηση υπέβαλλε ένας υποστηρικτής του «Leave», της εξόδου δηλαδή της Βρετανίας από την Ε.Ε., ένα μήνα πριν το δημοψήφισμα επειδή φοβόταν ότι η πλευρά του θα ηττηθεί.

Ο Oliver Ηealy, μέλος των Δημοκρατικών, δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ένα μακροσκελές post, υποστηρίζοντας ότι την ημέρα που υπέβαλλε την αίτηση στη σελίδα του βρετανικού κοινοβουλίου δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως το Brexit θα κερδίσει και πρόσθεσε πως με τον τρόπο αυτό ήθελε να αποτρέψει την πλευρά του Bremain να σπρώξει τους Βρετανούς περισσότερο μέσα στην Ε.Ε. (σ.σ. χρησιμοποιεί τον όρο αλυσοδέσει).

Στο ίδιο post μάλιστα έσπευσε να υπεραμυνθεί της επιλογής του αλλά και του τρόπου που αυτή γύρισε μπούμερανγκ λέγοντας πως αν δεν το είχε κάνει αυτός, κάποιος άλλος από την πλευρά του Bremain θα είχε υποβάλλει μια αντίστοιχη αίτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Brexit  |  δημοψήφισμα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση