ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πέντε χριστουγεννιάτικες ταινίες που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε

Οι γιορτινές ημέρες δεν είναι μόνο κατάλληλες για βραδινές εξόδους με φίλους, αλλά και για οικογενειακές και φιλικές μαζώξεις στο σπίτι, απολαμβάνοντας ζεστή σοκολάτα και βλέποντας αγαπημένες ταινίες. 

Και μπορεί μερικοί να θεωρούν τις χριστουγεννιάτικες ταινίες γλυκανάλατες και υπερβολικά συναισθηματικές, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το χουζούρι με την οικογένειά μας αυτές τις μέρες.

Πάμε να δούμε τη λίστα με τις all time classic αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες:

«Home Alone (Μόνος στο Σπίτι)»

Ένα οκτάχρονο και ατίθασο αγόρι πρέπει να προστατεύσει το σπίτι του από δυο ληστές, όταν η οικογένειά του τον έχει αφήσει καταλάθος μόνο στο σπίτι, φεύγωντας για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Μετά την πρώτη ταινία, ακολούθησαν άλλες τέσσερις, της ίδιας σειράς. Στη δεύτερη πρωταγωνίστησε πάλι ο Μακόλει Κάλκιν.

«Love Actually»


Η πιο δημοφιλής Χριστουγεννιάτικη ταινία φέτος έκλεισε 15 χρόνια από την κυκλοφορία της. Το «Love Actually» ακολουθεί τη ζωή οκτώ διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ερωτική τους ζωή ο καθένας με τον τρόπο του. Οι ιστορίες διαδραματίζονται ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, στο Λονδίνο.

«The Holiday»

Δυο γυναίκες, προβληματισμένες με την ερωτική τους ζωή, ανταλλάζουν σπίτια και περνούν τις διακοπές τους η μια στη χώρα όπου μένει η άλλη, όπου και θα συναντήσουν έναν ντόπιο και θα ερωτευτούν. Πρωταγωνιστούν οι: Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζακ Μπλακ και Τζούντ Λο.

«The Nightmare Before Christmas»

Ο Τζακ Σκέλινκγτον, βασιλιάς της Χάλογουινταουν, ανακαλύπτει την Κριστμαστάουν, τα ζεστά της χρώματα και το εορταστικό κλίμα, ώσπου αποφασίζει να φέρει τα Χριστούγεννα και στην πόλη του, όταν απαγάγει τον Άγιο Βασίλη και τον αντικαθιστά.

«A Christmas Carol»

Η πιο κλασσική ιστορία των Χριστουγέννων που έχει γυριστεί σε πολλές εκδοχές, είναι αδιαμφισβήτητα αυτή του Εμπενίζερ Σκρούτζ. Ο Σκρούτζ είναι ένας μίζερος, μοναχικός άνδρας που μισεί τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή που η ζωή του θα αλλάξει ριζικά με την επίσκεψη τριών πνευμάτων. Ο Άλαστερ Σιμ πρωταγωνιστεί ως Σκρούτζ, σε μια ερμηνεία που κάνει αυτή την εκδοχή της διάσημης ταινίας, να ξεχωρίζει.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση