ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέφτει στους 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήµερα, (6/8) τις πρωινές ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τις απογευµατινές ώρες όμως θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο και θα κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X