ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πέφτει η θερμοκρασία αυτό το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά ο καιρός

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να ενισχυθούν από το µεσηµέρι και µετά σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι πολύ ισχυρούς, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναµένεται να σχηµατιστούν αραιή οµίχλη ή και οµίχλη καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα δυτικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X