ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πέφτει η θερμοκρασία από την Τετάρτη

Αναλυτικές προβλέψεις

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι το βράδυ.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, κυρίως στα δυτικά. Στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά πτώση, αλλά στα δυτικά παράλια πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση